Specijalistička ordinacija opšte i kvantne medicine Maksmed

O nama

Specijalistička ordinacija opšte i kvantne medicine Maksmed nalazi se na Vračaru, u Ulici Černiševskog 10. Bavimo se opštom i kvantnom medicinom.

Iz kvantne medicine radimo preglede pomoću:

1) Informodijagnostike

Tačnost i preciznost ove metode u otkrivanju uzroka bolesti, kao i celokupnog stanja organizma je oko 98%. Ova metoda je najtačnija u okviru brojnih metoda kvantne medicine.

2) Biorezonantne dijagnostike 

U tu svrhu posedujemo izuzetno precizan aparat poslednje generacije, biorezonantni body skener. Pomoću njega posmatramo organizam u celini, na mikroskopskom, ćelijskom nivou, kojim otkrivamo celokupno stanje vašeg organizma i uzroke oboljenja pojedinih organa. Posle tačno uspostavljenih dijagnoza radi se individualna biorezonantna terapija.

Po potrebi sarađujemo sa vašim doktorima secijalistima iz područja zapadne medicine. Tako objedinjene, kvantna i zapadna ili alopatska medicina, daju INTEGRATIVNU medicinu i rezultati dijagnostike i sledstvenog lečenja su vrhunski i relativno mnogo brži.

Takođe je bitno da se NE GUBI DRAGOCENO VREME NA ZAKAZIVANJE velikog broja često vrlo komplikovanih i skupih pregleda itd. 

Značajno je napomenuti da je pregled jednostavan, aparat NE ZRAČI, tako da je sve bezopasno.

Posebno želimo da toplo preporučimo PREVENTIVNE PREGLEDE pomoću metoda kvantne medicine. Ako jednom godišnje budete došli na ovakav pregled, gubićete mnogo manje vremena, živaca, kao i novca na razne preglede. Posebno je bitno da ćete PRECIZNO I TAČNO biti obavešteni o svom zdravstvenom stanju.

Često ljudi imaju strah od pregleda i postavljaju sebi pitanje: “Šta će mi doktor naći”? 

NEMOJTE! Većinom je taj strah bezrazložan, a ako nešto bitno dijagnostikujemo- pomislite da ste došli u pravo vreme za uspešno lečenje.

VAŽNO JE i da znate da i ordinacija i doktor moraju biti sertifikovani za kvantnu medicinu. To znači da moraju imati dozvole izdate od Komisije za tradicionalnu medicinu pri Ministarstvu zdravlja Republike Srbije. To znači da je kvantna medicina u Srbiji potpuno ravnopravna sa onom koju smo završili na Medicinskom fakultetu, odnosno sve je potpuno zakonski regulisano. Maksmed i Dr Gordana Maksović poseduju te zvanične dozvole.

Dr Gordana Maksović

Vaš porodični lekar

Medicinu sam završila na Medicinskom fakultetu u Beogradu, specijalizaciju iz opšte medicine takođe. Dugogodišnji san mi je bio da jednog dana otvorim svoju privatnu praksu, gde bih mogla još temeljitije da se posvetim svojim pacijentima, bez presije vremena. Čekajući to vreme edukovala sam se u oblasti kvantne medicine. Ono što sam naučila na medicinskom fakultetu tako je integrisano sa kvantnom medicinom. To i jeste sada objedinjeno u tzv. integrativnu medicinu. Bez integrativne medicine, danas mnoga stanja u organizmu ne bih mogla da objasnim svojim pacijentima. Sva ta znanja, kao i dugogodišnje iskustvo, čine me, pre svega, srećnom i zadovoljnom osobom i ostvarenim lekarom.
Stoga, sada podjednako želim da pomognem svojim pacijentima da održe svoje zdravlje što boljim, a bolesti da uspešno izlečimo.